Om Budtorget

Enkla lösningar

Vi skapar enkla lösningar så att du kan ha full koll på dina auktioner

Budtorget började som ett svar på "Hur borde en online-auktion egentligen fungera?", och den frågan genomsyrar hela organisationen i dag

Auktioner är kul

Sälja via auktion är ett sätt för dig att göra det du vill, när du vill.

Vi tycker att det ska vara enkelt att sälja ett objekt, endast en knapptryckning bort, vi finns vid din sida under hela försäljningsprocessen.

Vi tycker också att det ska vara enkelt att köpa ett objekt. Att köpa ett begagnat objekt ger både trygghet och frihet. Trygghet genom att kunna få relevant och viktig information om objektet samt veta att du betalar marknadspris. Frihet att kunna köpa vad du vill, när du vill.

Vi tycker även att det ska vara enkelt att bidra till ett mer hållbart samhälle genom att köpa en använd/begagnat objekt. Hos budtorget ska det vara enkelt att vara medveten.

Tillsammans är alltid bättre – Säljare, köpare och budtorget, få allt på samma ställe.

Tillsammans ändrar vi hur en auktion borde fungera – för alla.

Innovation

Vi använder våra kunskaper inom teknik och försäljning för att lösa stora och små problem. All vår innovation är svaret på en enkel fråga: "Hur borde det egentligen fungera?", och med "borde" menar vi hur det kan gynna alla. Det här sättet att tänka hjälper oss att ifrågasätta gamla "sanningar" som håller männsikor tillbaka. Genom att lösa dessa problem, ett efter ett, använder vi innovation för att bidra till den värld vi vill leva i.

Budtorgets vision och hållbarhetsarbete

Budtorgets vision är att bli ett ledande auktionsföretag i Europa. Med visionen följer ett ansvar att utveckla och driva en verksamhet som bidrar till en hållbar utveckling av det samhälle som vi verkar i. Vi vill bidra till att göra det samhälle som vi är en del av lite bättre. Budtorgets vision är att bli ett ledande auktionsföretag i Europa. Med visionen följer ett ansvar att utveckla och driva en verksamhet som bidrar till en hållbar utveckling av det samhälle som vi verkar i. Vi vill bidra till att göra det samhälle som vi är en del av lite bättre.

Budtorgets hållbarhetspolicy definierar våra ställningstaganden och värderingar. Vi agerar etiskt, värnar våra kunder och motverkar överskuldsättning. Vi tar väl hand om våra medarbetare och vi förbrukar resurser så varsamt som möjligt.

Budtorgets hållbarhetspolicy

För att se till att vi gör ett så bra avtryck som möjligt har vi tagit fram och implementerat en hållbarhetspolicy som både beskriver Budtorgets samhällsansvar och hur vi ska arbeta som företag för att ta det ansvaret.

Budtorget engagerar sig inom områden som ligger bolaget nära och som är i linje med våra värderingar.