Säljguide

Kontakta oss

En försäljning med hjälp av budtorget börjar med att du tar kontakt med oss. Du kan nå oss på flera sätt – intresseanmälan på siten eller kontakta oss direkt per telefon, sms, mail. Maskinmäklaren och du kommer överens om en tid då ni kan titta på objektet/objekten tillsammans.

Vi kommer till dig

Under besöket går vi tillsammans igenom det du vill sälja. Vi noterar eventuella skador eller defekter i samråd med dig, skriver en objektbeskrivning och tar bilder. Vi kommer tillsammans överens om ett eventuellt reservationspris. I samråd bestämmer vi hur många dagar auktionen ska vara live.

Dags för budgivning

Vi laddar upp annonsen på budtorget och går därmed live.

Auktionen avslutas

Efter auktionsavslut skickas ett betalningsunderlag till köparen. För det fall reservationspris inte uppnås tar vi kontakt med dig och budgivaren, med det högst budet för att tillsammans försöka nå ett avslut.

Leverans av ditt objekt

Först när vi har erhållit betalningen från köparen, delar vi dina kontaktuppgifter med köparen. Köparen tar då omgående kontakt med dig så att ni kan bestämma tid för leverans. Köparen har 10 dagar på sig att hämta objektet från avslutad auktion.